در مطالب قبلی راجع به اهمیت غرفه آرایی در نمایشگاه با شما عزیزان صحبت کردیم و انواع آنرا نام بردیم.حال میخواهیم بیشتر وارد جزئیات شویم تا بتوانیم شما در انتخاب یک شرکت غرفه سازی خوب و مطمئن کمک کنیم.
یک غرفه اساساً از چه اجزایی تشکیل میشود؟ قیمت غرفه سازی نمایشگاهی چگونه تعیین میشود؟ آیا ساختن غرفه نمایشگاهی صرفه اقتصادی دارد؟
برای پاسخ به این سوالات برمیگردیم به ابتدای روند ساخت یک غرفه نمایشگاهی.در مرحله اول پلان یا همان نقشه سالنی که غرفه شما در آن قرار دارد برای طراح غرفه ارسال میشود و طراح با توجه به صحبت با مشتری برای شنیدن خواسته ها و اهداف آنها از شرکت در نمایشگاه و همچنین قوانین و مقررات غرفه آرایی، اقدام به طراحی اولیه ( یا به اصطلاح پیش طرح) برای غرفه میکند.انتخاب سبک طراحی، استفاده از رنگهای سازمانی یک برند، چیدمان و جانمایی غرفه باید همزمان با رعایت اصول زیبایی شناسی بصری و کاربردی بودن آن انجام میشود.
طرح غرفه آریو دیزاین در نمایشگاه مبلمان 98
نمایشگاه بین المللی تهران
یک نکته حائز اهمیت آنکه بگذاریم طراح غرفه نمایشگاهی طبق سلیقه و فضای ذهنی خودش طراحی کند و از تحت فشار قرار دادن او برای اجرای نوع سازه یا طرحی که مطابق با فضای غرفه شما نبوده و صرفاً در تصاویر موجود در فضای مجازی زیبا جلوه میکند،بپرهیزیم.شاید با توجه به همه این دلایل بتوان گفت طراحی غرفه نمایشگاهی امری آسان در عین حال سخت است.
مرحله بعد پس از تایید طرح توسط مشتری ارسال نقشه های اجرایی آن برای تیم نجاری است.دقت کنیم کلیه پیمانکارانی که در امر غرفه سازی نمایشگاهی فعالیت میکنند حتماً باید سابقه اجرای غرفه ( با توجه به محدودیت های زمانی) را داشته باشند. ساخت غرفه نمایشگاهی بصورت معمول با ورق های نئوپان انجام میپذیرد.
میرسیم به روز ورود به سالن نمایشگاه برای غرفه سازی که ابتدا باید تایل های 50*50 کف سازی در فضای مشخص شده توسط مدیر سالن چیده شوند و روی آنها پوشش پارکت، ام دی اف و یا متریالهای دیگر قرار داده میشود.توجه داشته باشید اگر کف غرفه ازجنس موکت هست باید در آخرین مراحل ساخت و پس از تکمیل نقاشی غرفه نصب گردد.
همزمان با نصب سازه های نجاری، نقاش غرفه میتواند آستر رنگ را به سازه ها بزند و سپس بتونه کاری و انتها رنگ نهایی. در همین حین تیم برقکاری غرفه نیزعملیات سیم کشی برق و سوراخ کاری چراغها را انجام دهد. پس از آماده شدن غرفه نمایشگاهی نوبت به چیدمان وسایل و تجهیزات و نظافت نهایی غرفه است. مدت زمان ساخت و ساز در اکثر نمایشگاه ها 4 روز است.
تصاویری از مراحل ساخت غرفه آریو دیزاین
نمایشگاه مبلمان 98
قیمت غرفه نمایشگاهی:
قیمت غرفه را عوامل زیادی تعیین میکند.غرفه سازی ارزان و غرفه سازی لوکس دو مقوله ای هستند که همواره مشتری بین آنها کشمکش دارد. استفاده از سازه های بیش از حد معمول متراژ غرفه،استفاده از متریال خاص و گران،بکار بردن لوگو و نوشته های چلنیوم ونوردار، اضافه کردن تجهیزاتی از قبیل تلویزیون شهری و یا سازه آهنی در کنار عوامل دیگر میتوانند در محاسبه قیمت غرفه سازی موثر باشند.غرفه سازی ارزان قیمت را میتوان با سازه های پیش ساخته نیز انجام داد. سازه هایی که طبق اصولی خاص نصب میشوند و در طراحی به مراتب محدود تر هستند مانند: سازه های ماکسیما یا اسپیس فریم.
قیمت غرفه سازی در تهران مصوب انجمن غرفه سازان بوده که هرساله در ماههای ابتدایی نرخ جدید اعلام میشود و در وبسایت این انجمن قابل رویت میباشد.غرفه سازی در شهرستان ها نیز بسته به مسافت آن شهر و طرح و اجزا آن تعیین میگردد.
حال میخواهیم راجع به صرفه اقتصادی غرفه سازی نمایشگاه برای مشتری توضیح بدهیم.قطعاً شرکت در نمایشگاه و ساخت یک غرفه شکیل در آن روی فروش و بازخورد از نمایشگاه تاثیر مثبتی خواهد گذاشت.
متخصصین ما در تیم گلاویژ بارها و بارها شاهد بازخورد خوب مشتریانمان از نمایشگاه هستند.مثالی برایتان میزنم: در نمایشگاه دندانپزشکی سال 97 یکی از مشتریان خوب ما که در حوزه فروش یونیت های دندانپزشکی فعالیت میکرد،در نمایشگاه شرکت کرد که با حضور در غرفه آنها در روزهای برگزاری(مطابق اصول مشتری مداری گلاویژ) متوجه فروش تمامی یونیت های آنها حتی موجودیهای انبارشان شدیم که شنیدن مسرت بخش این خبر خستگی همکاران ما در بخشهای فروش، طراحی و اجرا را از تن به در برد.
راجع به اهمیت غرفه سازی نمایشگاهی در میزان فروش و بازخورد آن پیشتر در مقاله توضیح داده ایم.
بطور کلی طراحی غرفه نمایشگاهی و ساخت بی عیب و نقص آن قطعاً هم به نفع مشتری و هم به نفع سازنده آن خواهد بود. معامله دو سر برد برای هردو طرف که در نهایت رضایت آنها را از پروژه اجرا شده در کنار منفعت مالی برای هردوی آنها به ارمغان می آورد.